dinsdag 30 maart 2010

HRO Flashmob



Protest































MedMec 31-03-10

Woensdag 31 maart organiseerden alle tweede jaars CMI studenten een flashmob tegen de de langzame invoer van cijfers bij OSIRIS. In het kader van de workshops die bij alle medmec cluster groepen werden gehouden, organiseerde de groepsleiders van elke klas de meeting bij de de FrontOffice.

Om klokslag 14:30 floten de leiders om een fluitje welke het signaal was voor de studenten om te bevriezen op hun plek. Verbaasde gezichten en lachende voorbijgangers waren de reacties die de studenten in het algemeen kregen. Of de flashmob daadwerkelijk iets heeft geholpen tegen de langzame invoer van cijfers bij OSIRIS is nog maar de vraag...

Docent Quote Belinda Mulder: “M’n hart ging echt te keer”

ICT Tom van Hasselt : “In mijn 20 jaar van docent zijn heb ik zoiets als dit nog nooit meegemaakt”

MEDMEC 3


_____________


Beste Tim en Mariska,

Bij deze willen wij ons ongenoegen uiten over Osiris. Zojuist heeft er een flashomob plaatsgevonden bij de frontoffice om dit meer kracht bij te zetten en onder de aandacht te brengen.


De mening van studenten en informatie over de flashmob vind je op hro-protest.blogspot.com en op www.twitter.com/HROProtest. We hopen dat jullie door deze brief iets aan de situatie kan doen.

Met vriendelijke groeten,

MEDMEC 3

3 opmerkingen:

  1. Video (poging 2) http://moby.to/0aab47

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tjah, was wel leuk... alleen jammer dat niet iedereen 't respect kom opbrengen om mee te werken aan de workshop.

    BeantwoordenVerwijderen